ورود عضویت
دهه

کشور بحرین را بهتر بشناسید

کلمه «بحرین» میتواند معانی متفاوتی داشته باشد و به این دلیل نظرات مختلفی وجود دارد . برخی وجه تسمیه آن را مربوط به واقع شدن این ناحیه در میانه دو رود «محلّم » و «عین الجریب» در شمال و جنوب دانسته‌اند که البته امروز از آن ها اثری نیست. بعضی دیگر وجه تسمیه بحرین را وضع طبیعی و بارندگی دانسته‌اند و معتقدند که این سرزمین حد فاصل دریای شور خلیج فارس و آب شیرین بارانی است که در برخی نواحی این کشور جمع می‌شود. عده‌ای دیگر گفته‌اند که حدود جنوبی این سرزمین، در وقت نام گذاری، تا سواحل دریای عمان و حضرموت امتداد داشته و این زبانۀ خاکی که میان دو دریای خلیج فارس و دریای عمان قرار داشته، به دو دریا منسوب و از این رو به بحران یا بحرین موسوم شده است. تا 3 ژوئیه 2002 ،بحرین به 5 استان تقسیم شده و دارای 14 شهر بوده ‌است. این کشور از 33 جزیره که عمدتاً از دشت‌های بیابانی تشکیل می‌شوند و مرتفع‌ترین نقطه آن، تنها 122 متر ارتفاع دارد. بحرین آب‌ و هوایی خشک با زمستان‌هایی معتدل و تابستان‌‌هایی بسیار گرم و مرطوب دارد. نفت و گاز طبیعی و ماهی و مروارید از منابع طبیعی این کشور است؛ اما کاهش ذخیره نفتی باعث شده تا بحرین در سال‌های اخیر به سمت فن آوری و تصفیه نفت حرکت کرده و به یکی از مراکز بانکی بین‌المللی تبدیل شود. شیخ حمد بن عیسی آل خلیفه از سال 1999 قدرت را در این کشور در اختیار دارد و در سال 2002 کشور را به یک پادشاهی مشروطه تبدیل کرده و عنوان خود را از امیر به پادشاه تغییر داد. بر اساس برآورد سال 2009 جمعیت بحرین 727٬785 نفر بوده که 235٬108 نفر از آن‌ها شهروندان خارجی هستند. نژاد مردمان بحرین از اعراب سامی و آریایی هستند. ، قبیله عدنان از حجاز به آنجا رفته و جزء اولین اعرابی بودن که به بحرین آمدند. تعداد زیادی از ایرانیان زرتشتی و یهودی در آنجا تا پیش از ظهور اسلام نیزمی‌ زیسته‌اند. اکنون در بحرین اکثر جمعیت را اعراب تشکیل داده و دومین رده آمار شامل ایرانیان می باشد. البته نباید فراموش کرد که بحرین از دیرباز بخشی از خاک ایران بوده و هر دو نژاد ایرانی و عرب در این سرزمین مسلمان می‌باشند. در حال حاضر بیش از یک سوم جمعیت بحرین را ایرانی تبارها تشکیل می‌دهند. از کشورهای شبه قاره، شرق دور و اتباع غربی نیز در این کشور مشغول زندگی هستند. به گزارش شیعه نیوز: بحرین یکی از مهم‌ترین کشورهای منطقه‌ خاورمیانه به شمار می‌‌‌آید که عمده ساکنان آن از شیعیان هستند. پادشاهی بحرین کشوری است جزیره‌ای، که پایتخت آن منامه و زبان رسمی آن عربی است. بحرین، یکی از کشورهای همسایه جمهوری اسلامی ایران در منطقه حساس خلیج فارس است و جدای از آن، سال‌‌ها جزو قلمرو خاک ایران بوده است.

تصاویر کشور بحرین

نرخ ارز ( دیروز ) - 16:59
قیمت دلار در تهران 647,000 ریال (0.00%)
قیمت یورو در تهران 658,540 ریال (-0.09%)
قیمت پوند در تهران 765,190 ریال (-0.09%)
قیمت درهم در تهران 167,720 ریال (-0.10%)
قیمت لیر در تهران 19,150 ریال (0.00%)

آب و هوا در بحرین

بحرین آب‌وهوایی خشک با زمستان‌هایی معتدل و تابستان‌هایی بسیار گرم و مرطوب دارد. تابستان در بحرین خوشایند و دلچسب نیست، زیرا دمای بالا اغلب با رطوبت‎ ‎زیاد همزمان می شود. دمای نیمروز ‏از ماه می تا اکتبر از 90 درجه فارنهایت (32 درجه سانتی گراد) تجاوز می کند و اغلب به 95 درجه فارنهایت ‏‏(35 درجه سانتیگراد) یا بالاتر می رسد. شبهای تابستان گرم و مرطوب است.‏ ‎ ‎زمستان ها سردتر و دلپذیرتر است، ‏میانگین دمای هوا از دسامبر تا مارس به 70 درجه فارنهایت (21 درجه سانتی گراد) می رسد. میزان بارندگی ‏محدود به ماه های زمستان است و به طور متوسط تنها 3 اینچ (75 میلی متر) در سال است، اما این میزان ممکن ‏است از تقریباً هیچ چیز تا دو برابر آن متفاوت باشد.‏‎ ‎به طور متوسط، فقط 10 روز در سال باران می بارد. آفتاب ‏در طول سال فراوان است.‏ ‎ ‎باد غالب مرطوب در شمال غرب است‎.‎


موقعیت جغرافیایی در بحرین

در گذشته بحرین را سرزمینی وسیع می دانستند که یک سوی آن بصره و سوی دیگر آن عمان قرار داشت . وجود دریاچه‌ای در بخشی از این سرزمین ، علت نامگذاری آن می دانستند. اما امروزه این نام به مجمع الجزایری اطلاق می‌شود که در حاشیه جنوبی خلیج فارس و در میان شبه جزیره قطر در مشرق و جنوب، و خاک عربستان سعودی در مغرب قرار دارد. نزدیک‌ترین شهر ایران به بحرین، بندر بوشهر است که تا لنگرگاه بحرین ۳۶۱ کیلومتر فاصله دارد. مجمع الجزایر بحرین با وسعت ۷۶۷ کیلومتر مربع از ۳۵ جزیره بزرگ و کوچک تشکیل شده است. بزرگترین این جزایر، جزیره بحرین است که گاه آن را اوال نیز می‌خوانند و در قدیم به تیلوس معروف بوده است. شهر منامه پایتخت بحرین در همین جزیره واقع شده است. این جزایر در قسمت جنوب ماسه‌ای و هموار، در قسمت‌های مرکزی بیابانی و بی آب و علف و در قسمت شمال آباد و حاصلخیز است. بحرین فاقد مرز زمینی است و تنها با پلی به طول حدود ۲۵ کیلومتر، به عربستان سعودی متصل است. و همچنین وجود چشمه های آب شیرین دراین جزیره،آن هم دركناردریای شور،واستفاده ازآب آنها درهنگام جزردریا كه موجب اصلی آبادانی وتوجه دریانوردان خلیج فارس بدین جزیره بوده است،منسوب داشتن آن را به آب گوارا بیش ازنسبت به بت موهوم عشیره یا قبیله ای كه قلمرو نفوذ آنها درساحل بیش ازجزیره بوده است قابل قبول نشان می دهد.

پرچم بحرین

سیاست در بحرین

نوع حکومت این كشور ، حکومت پادشاهی مشروطه می باشد. پادشاه به طور موروثی از خاندان آل خلیفه انتخاب می‌شود. که از سال 1820 میلادی قدرت را در این جزیره به دست گرفت و اتحاد خود را با بریتانیا اعلام کردنداما طولی نکشید که این کشور در سال 1971 استقلال خود را از سرپرستی بریتانیا اعلام کرد و قانون اساسی فعلی این کشور در سال 2002 تصویب شده‌است. نظام حقوقی این کشور ترکیبی از حقوق اسلامی (فقه) و کامن لا انگلیسی است. در اين كشور حدود 15 حزب سیاسی شامل احزاب مذهبی، لیبرال، چپ و بعثی وجود دارد. کشور بحرین یکى از کشورهاى کوچک اما پر اهمیت در منطقه خلیج فارس است که على رغم اینکه 70 درصد جمعیت آن را شیعیان تشکیل مى دهند تحت حکومت 30 درصد جمعیت سنى قرار دارد و سالهاست که رژیم آل خلیفه بر این کشور حکومت مى کنند.

تاریخ در بحرین

در منطقه ساحلی جنوب خلیج فارس، حد فاصل بصره تا بحرین امروزی ، در گذشته بحرین گفته می‌شد(که شامل منطقهٔ احسا، در عربستان هم بود). قبل از زمان ساسانیان بحرین در قلمرو ایران بود. بحرین از سال 1522 تا 1602 مدتی در اشغال پرتغالی‌ها قرار گرفت. پس از اخراج پرتغالی‌ها توسط شاه عباس از خلیج فارس در سال 1602 میلادی ، دوباره حاکمیت ایران بر آن(به جز دوره‌های کوتاهی از حملهٔ عمانی‌ها تا سال 1783 میلادی) ادامه پیدا کرد. جزیرهٔ بحرین از سال 1783، به دست آل خلیفه(که از اعراب شبه‌ جزیرهٔ عربستان بودند) افتاد که از قرن نوزدهم تا سال 1971 تحت ‌الحمایهٔ انگلیس بودند. با این حال، در دوران قاجار و پهلوی، ایران هنوز مدعی مالکیت بر بحرین بود. در سال 1927 ایران در شکوائیه‌ای رسمی به بریتانیا، نسبت به قرارداد این کشور با سلطان نجد و حجاز(که پس از مدتی به عربستان سعودی تبدیل شد) اعتراض کرد. چون در بخشی از این پیمان، از «...تعهد به حفظ روابط دوستانه و صلح ‌آمیز با سرزمین‌های کویت و بحرین» یاد شده بود. اما انگلیسی‌ها امیر بحرین را حاکمی مستقل و جزیره و اهالی آن را تحت‌ الحمایه دولت بریتانیا دانستند و مدعی شدند که ادعای حاکمیت ایران بر بحرین بر هیچ مبنای معتبری استوار نیست. ادعاهای ایران بر بحرین در سال‌های بعد نیز ادامه یافت؛ از جمله در سال 1336 قانون تقسیمات کشوری جدیدی به تصویب رسید که در آن بحرین استان چهاردهم ایران تعیین شده بود. در حالی که موضع انگلستان در حمایت از استقلال بحرین با استقبال کشورهای عربی مواجه شده بود، دولت شوروی اعلان حاکمیت ایران بر بحرین را مورد تأیید رسمی قرار داد. در سال 1968 با تصمیم انگلیسی‌ها به خروج نیروهای خود از منطقه شرق سوئز و خلیج فارس بحث بر سر وضعیت بحرین دوباره به اوج رسید. پیشنهاد انگلیسی‌ها تشکیل فدراسیونی از قطر و بحرین و هفت امیرنشین حاشیه خلیج فارس بود که با مخالفت شدید ایران روبرو شد. در 4 ژانویه 1969 شاه ایران در نشستی خبری در دهلی نوة موضع معتدل‌تری اتخاذ کرده و از حق اهالی بومی برای تعیین سرنوشت خود از طریق یک همه ‌پرسی سخن گفت؛ «...چنان‌چه مردم بحرین علاقه‌مند به الحاق به کشور من نباشند، ایران ادعای ارضی خود را نسبت به این جزیره پس خواهد گرفت». اما شیخ عیسی، حاکم بحرین که می‌ترسید چنین رفراندومی باعث ایجاد دشمنی و تنش بین ایرانی‌ها و اعراب منطقه شود، پیشنهاد شاه را رد کرده و پاسخ تهدیدآمیزی را از شاه دریافت کرد که در آن آمده بود، ایران نه تنها استقلال بحرین را به رسمیت نمی‌شناسد، بلکه در صورت عضویت آن در سازمان ملل، از این سازمان خارج خواهد شد.


دین و مذهب در بحرین

بحرین ،اسلام را به عنوان دین رسمی خود بر گزیده است . بر اساس سرشماری سال 2001حدود 81.2% کل جمعیت بحرین (اتباع و مهاجران)مسلمان، 9% مسیحی و 9.8% پیرو دیگر ادیان (بیشتر هندو) و یک گروه کوچک بومی یهودی هم در این کشور زندگی می‌کنند. حدود 70٪جمعیت کشور را شیعیان تشکیل می‌دهند و بحرین تنها کشوری است که این با اين که مذهب اکثريت کشور شيعه است، اما کشور به دست اقليت سني کشور اداره مي‌شود.

تقسیمات کشوری در بحرین

کشور بحرین 5استان به نام : عاصمه (استان پایتخت)، جنوبیه، شمالیه، وسطی و محرق و از 14 شهر تشکیل شده است. جزایر حوار متعلق به بحرین که در نزدیکی قطر واقع شده‌اند بخشی از استان جنوبیه هستند. این کشور از 33 جزیره شکل یافته که بیشتر آن‌ها از بیابان تشکیل می‌شوند و بلندترین نقطهٔ آن تنها 124 متر ارتفاع دارد. اراضی مزروعی آن به حدود 155، 12 هکتار می‌رسد، و زراعت عمدتاً در حاشیه شمال شرقی آن صورت می‌گیرد.

اقتصاد در بحرین

نفت و گاز طبیعی و ماهی و مروارید از منابع طبیعی این کشور است اما کاهش ذخیره نفتی باعث شده تا بحرین در سال‌های اخیر به سمت فرآوری و تصفیه نفت حرکت کرده و به یکی از مراکز بانکی بین‌المللی تبدیل شود. اقتصاد بحرین عمدتاً بر پایه فعالیتهای بازرگانی و خدمات (حدود ۲ ر۶۴%) و بخش ساختمان (حدود ۳ ر۱۷%) است. پس از آن بخشهای صنایع و نفت(حدود۱۲%) و بخش کشاورزی (حدود۵ ر۶%) قرار دارند. در ۱۹۰۳ (۱۳۲۱/۱۲۸۲ ش) صید و تجارت مروارید فعالیت اساسی اقتصاد بحرین را تشکیل می‌داد.در آن سال بر اثر کشف نفت بحرین و به بازار آمدنِ مروارید پرورشی ژاپن، صید مروارید دربحرین روبه کاهش نهاد و در ۱۳۳۹ ش /۱۹۶۰ متوقف شد. نرخ رشد تولید ناخالص داخلی در کشور بحرین در ابتدا ۱.۲۰ درصد بوده است که امروزه در بالاترین وضعیت حدود ۸.۶۰ درصد ارزیابی شده است. نرخ رشد تولید ناخالص داخلی سالانه نیز ۴.۶۰ درصد بوده که به ۱۱.۴۰ درصد رسیده است. وضعیت برای تولید ناخالص داخلی در این کشور بیش از ۳۵.۰۰ میلیون دلار کشور بحرین ارزیابی شده است.

ارتش و نظام در بحرین

این کشور دارای ژاندارمری و پلیس بین الملل و دادگستری میباشد. همچنین نظام آل خلیفه با دیکتاتوری خود مجلس این کشور را منحل و خود را در رآس امور قرار داد. نیروی دفاعی بحرین مجموعه نیروهای نظامی بحرین است، که از نیروی زمینی، نیروی دریایی سلطنتی، نیروی هوایی سلطنتی بحرین، گارد سلطنتی و یگان خدمات پزشکی پادشاهی بحرین تشکیل می‌شود. کشور بحرین در خلیج فارس در جنوبی کشورمان قراردارد این کشور بسیار کوچک یک جزیره کوچک با وسعت 788 کیلومتر مربع دارای 14 شهر کوچک و بزرگ است که وسعت ان بسیار کم بوده و از کم وسعت ترین کشور های موجود جهان است که در دهه 1970 میلادی به شکل رسمی مستقل شد و کمی بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد و دارای نظام پادشاهی است که متمایل به عربستان می باشد. این کشور رسما در سال 1971 مستقل شد و از همان سال نیز نیروی کوچکی که بیشتر حکم پلیس را داشت در ان برای حفاظت از این کشور تشکیل شد و بعد به سرعت واحدهای از نیروی زمین این کشور تشکیل و نیروی های سه گانه هوایی دریایی و زمینی تا سال 1975 کار خود را اغاز کردند.

قوم و نژاد در بحرین

شیعه های بَحرانی‌ یا بحارنه اولین و بزرگترین عرب‌های بومی بحرین هستند که گروه قومی این کشور را تشکیل می‌دهند. جمعیت آن‌ها در سال 1995در آمار اتنولوگ حدود 300هزار نفر برآورد شده‌است. از جنوب ایران ، فارس و بوشهر ایرانیانی هستند که به بحرین یا عجمها مهاجرات کردند و در این جزیره زندگی می‌کنند و به رغم سکونت طولانی در این جزیره، همچنان به فارسی صحبت می‌کنند. هوله‌ها بیشتر ایشان ایرانی سنی هستند. بنیان (بونیان یا هنود) هندی‌هایی که از روزگاران دور به این جزیره آمده و بیشتر پیرو آئین هندو هستند. عرب‌های آفریقایی که عمدتاً از شرق آفریقا آمده و بیشتر سنی هستند. نجدی‌ها عربهای سنی شهرنشین که از نجد در مرکز عربستان به آن‌جا آورده شده‌اند. بادیه‌نشینان عرب از جمله قبایلی چون عتوب و نعیم که مسلمان سنی هستند.

گردشگری و سفر در بحرین

به دلیل سرمایه دار بودن اعراب شیخ نشین این منطقه بیشتر کشورهای اروپایی و آمریکای مرکزی را برای سفر انتخاب میکنند لذا قابل ذکر است که به دلیل زیاد بودن مسلمانان در این کشور و نزدیکی به ایران و سوریه سفرهای زیارتی خود را بیشتر به این کشورها دارند.

تحصیل در بحرین

مرم این کشور به دلیل سیاستهای دولت حق تحصیل در مدارج بالا را ندارند و همیشه بین دولت و مردم بر سر این موضوع نزاع بوده است تا جایی که دولت آل خلیفه سه هزار دانش آموز دبیرستانی را بازداشت و از ادامه تحصیل محروم کرده است . تحصیل در بحرین در مقطع لیسانس در دوره‌های ۳ الی ۴ساله به طول می‌انجامد. افراد باید سعی کنند در این دوره در دو سال اول دروس را به صورت تئوری یاد بگیرند. زبان تحصیل در این مقطع اغلب عربی و انگلیسی است. تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور بحرین به طور کلی یک دوره ۲ساله است، دروس در این مقطع تحصیلی اغلب به زبان انگلیسی برگزار می‌شود و زبان عربی کمتر در این بخش مورد استفاده قرار می‌گیرد. افراد برای ورود به مقطع فوق لیسانس نیاز به مدرک دیپلم و کارشناسی خود با معدل بالای ۱۶ دارند. برای پذیرش در مقطع دکترا در بحرین نیاز است که یک دوره ۳ الی ۴ساله سپری شود. نیاز است که دانشجویان بتوانند دوره‌های تحصیلی مختلف دانشگاهی را پشت سر بگذارند، افراد می‌بایست بتوانند تحصیل در دانشگاه‌های بحرین را به صورتی ادامه دهند ک شرایط کار ضمن تحصیل در اختیارشان قرار بگیرد.

فرهنگ در بحرین

اين كشور از با فرهنگ‌ترين کشورهاي عرب حوزه خليج فارس به شمار مي‌رود. اين کشور از پيشگامان اوليه هنر نقاشي، خطاطي، معماري، کشتي سازي در ميان ديگر کشورهاي عرب آن حوزه به شمار مي‌رود و تبادلات فرهنگي بالاي اين کشور با ديگر کشورهاي جهان باعث شده تا از فرهنگ بالايي برخوردار باشد. جمعيت بحرين در حدود 650 هزار نفر است که در حدود 55 درصد آن مردم بومي کشور و مابقي مهاجراني از ايران، عربستان سعودي و امارات هستند که اکثريتشان در حقيقت غير بحريني بوده‌اند. در فرهنگ بحرین استفاده از لباس های نامتعارف بسیار کم دیده می‌شود و مردم سعی می‌کنند تعریف درستی از حجاب برای خود داشته باشند. مردم در بحرین بسیار سرحال هستند و به طور کلی برای دید و بازدید عجله دارند، شیرینی سنتی بخشی از رسم و رسوم مردم بحرین در روز عید است. مردم بحرین علاقه زیادی به هنر نقاشی و خطاطی دارند و عروسک سازی بخش مهمی از هنر بانوان بحرین محسوب می‌شود.

گردشگری و توریست در بحرین

سواحل بحرین بسیار دیدنی است و بسیاری از ورزش‌های آبی در گرمای همیشگی آب خلیج فارس انجام می‌گیرد که قایقرانی و شیرجه در این آب‌ها بسیار متداول است. بیابان‌های گرم بحرین و صدها درخت‌های خرمای این کشور نیز مشهور است مکانهای دیدنی بحرین تاریخ غنی و طولانی بحرین این جزیره را به جایی خوب برای سفر تبدیل میکند ، این جزیره که در خلیج فارس قرار گرفته و تا ایران هم فاصله زیادی ندارد میتواند به یکی از بهترین مقاصد توریستی تبدیل شود ، بحرین در تابستهانها گرم است ولی ساحل زیبایی دارد ، همچنین در بحرین میتوانید به تور های دریایی بروید و خوش بگذرانید . موزه ملی بحرین این نمایشگاه دارای سالن های متعدد صنایع دستی و سنتی دارد که میتوانید با گذشته این شهر آشنا شوید همچنین در این موزه دست خطی قدیمی نیز نگه داری می شود، این موزه از زیباترین مکانهای دیدنی بحرین به شمار میرود . دژ فرماندهی بحرین این دژ که در خارج از منامه ساخته شده است و قدمت بیش از۵۰۰۰ سال دارد ، این دژ توسط پرتغالی ها برای دفاع از پایگاه خود در خلیج فارس استفاده می شده است ، باستان شناسان در این قلعه اشیا تاریخی بسیار خوبی کشف کرده اند ، شما در این قلعه میتوانید به موزه درون قلعه نیز بروید. مسجد بزرگ فاتح بزرگترین مسجد بحرین و یکی از بزرگترین مساجد جهان، این مسجد بزرگترین پوشش فایبرگلاس در دنیا را داراست . این مسجد می تواند به ۷۰۰۰ نمازگزار و بازدید کننده به صورت همزمان ارایه خدمت کند. درخت زندگی برخی بر این باورند که این درخت در محل باغ عدن است که در ۴۰۰ سال پیش در اینجا بود ، عمر این درخت ۴۰۰ سال است ، این درخت به صورت انفرادی در بیابان قرنها دوام آورده است به همین دلیل به آن درخت زندگی میگویند. تئاتر ملی بحرین دراین تئاتر که یک دستاورد چشمگیر در جهان عرب است پس از قاهره و مسقط بزرگترین سالن تئاتر دنیای عرب است ، این سالن با داشتن ۱۰۰۱ عدد صندلی میتواند تعداد زیادی از مردم را در خود جای دهد ، در اینجا هنرمندان درجه یک موسیقی و رقص جهان به ارایه نمایش می پردازند ، این تئاتر نزدیک به ساحل است و در سال ۲۰۱۲ ساخته شد تپه Dilmun اعتقاد باستان شناسان بر این است که این مجمموعه قدیمی ترین گورستان قبل از میلاد است ، در اینجا هزاران نفر دفن شده اند ، قدمت آن به ۳ هزار سال قبل از میلاد میرسد ، برخی از مقبره های این گورستان تارخی توسط اهلی روستای al ali به خوبی محافظت شده اند و هنوز هم سالم هستند. موزه نفت بحرین کشور کوچک بحرن ثروت عظیم خود را مدیون اکتشاف نفت است ، در سایت ۱ این شهر یک ساختمان است که در آن شما میتوانید تصاویری از لحظه کشف نفت تا حال را مشاهده کنید ، در این جا چیزهای دیگر منجمله لامپهای نفتی را نیز مشاهده خواهید کرد. خانه شیخ عیسی بن علی این ساختمان خیره کننده برای عیسی بن علی حاکم سابق بحرین است ، این ساختمان که در خلیج ساخته شده معماری آن به شکلی است که در تابستان خنک و د زمستان گرم است ، همچنین این ساختمان یک برج دیده بانی نیز دارد که امان نگهبانی از آن را به صاحب آن میداده ، این ساختمان در حال حاظر بدون لوازم و اثاثیه نگهداری می شود.

تبدیل تاریخ

جاذبه‌های کشور بحرین

بیشتر
اطلاعات جانبی کشور بحرین

جمعیت بحرین


1,463,265

کد کشور بحرین


973

زبان اصلی بحرین


عربی

منطقه زمانی بحرین


3

حکومت بحرین


پادشاهي

واحدپولی بحرین


دینار بحرین

سمت رانندگی بحرین


راست

ولتاژبرق بحرین


220

مساحت بحرین


7,865

پسوند اینترنتی بحرین


BH

تعداد استانهای بحرین


6

تعداد شهرهای بحرین


8

تعداد هتل های بحرین


205

تعداد فرودگاه ها بحرین


1

تعداد جاذبه های بحرین


0

تعداد دانشگاه‌ها بحرین


1

پایتخت بحرین


منامه

صرافی
ویزا