بازديد سخنگوي وزارت امور خارجه ليبي از جاذبههاي تهران
دهه |
1391/6/8
سخنگوي وزارت امور خارجه ليبي از بازديد مراکز گردشگري تهران از جمله بازار بزرگ، کاخهاي سعدآباد و نياوران خبر داد.
به گزارش خبرنگار مستقر ميراث آريا(chtn) در اجلاس سران عدم تعهد،
دکتر «سعد الشلمن» با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: ايران يکي از کشورهاي زيبا با فرهنگ و ديدني است و من اميدوارم بتوانم از برخي از مراکز ديدني تهران بازديد کنم.
وي همچنين در رابطه با بازديد از نمايشگاه گردشگري برج ميلاد يادآور شد: من اطلاعي از برگزاري نمايشگاه نداشتم و اگر مسير دور نباشد و بتوانم حتما بازديدي از اين محل خواهم داشت.
اين مقام مسوول همچنين در رابطه با وضعيت فعلي گردشگري در کشور ليبي تصريح کرد: در حال حاضر وضعيت ليبي براي گردشگري مناسب نيست ولي پيش از اين شرايط اغلب گردشگران ما از کشورهاي اروپايي مانند ايتاليا، فرانسه، آلمان و ... بودند.
سخنگوي وزارت امور خارجه ليبي همچنين در رابطه با نحوه برگزاري شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد بيان کرد: اين اجلاس به بهترين نحو برگزار شد و گروههاي زيادي در آن شرکت کردند و خدمات خوبي نيز در مراکز اقامتي ايران از جمله غذاهاي خيلي خوب در اختيار مهمانها قرار گرفت
منبع : ميراث آريا
آخرین خبرها گردشگری
بیشترپربازدیدترین اخبار گردشگری
بیشترچرا تاریخ باید تاوان بلندپروازیها را پس دهد؟
1398/5/9
74146
رشد درآمد گردشگری ترکیه
1398/5/9
73460
تلاش شهر جهانی برای رفع مشکل نیروی ماهر صنعت گردشگری
1398/5/9
72296
بازداشت و جریمه برای زائران سیگاری در عربستان
1398/5/8
71607
همکاریهای بین موزهای ایران و بلژیک کلید خورد
1398/5/8
39714

